παιδικές δουλειές: βοήθεια γύρω από το σπίτι

Τα παιδιά θα κάνουν σχεδόν τίποτα για να βγουν από τις δουλειές. Τυπικές δικαιολογίες διατρέχουν τη γκάμα “από” Έχω πονάει στο στομάχι “, στο” Είμαι παιδί, δεν πρέπει να κάνω δουλειές “, λέει ο Mason Turner, MD, επικεφαλής ψυχιατρικής στο Kaiser Permanente, San Ιατρικό Κέντρο Φρανσίσκο.

Στην πραγματικότητα, μια έρευνα διαπίστωσε ότι το 74% των γονέων αναφέρουν ότι τα παιδιά τους σπάνια βοηθούν με δουλειές εκτός αν τους ζητηθεί. Και ένα πλήρες 50% των γονέων λένε ότι ξοδεύουν όσο χρόνο διαμαρτύρονται με τα παιδιά τους για τις δουλειές καθώς τα παιδιά ξοδεύουν δουλειές.

Για πολλούς γονείς, μπορεί να φαίνεται ευκολότερο να κάνουν οι ίδιοι οι δουλειές. Εάν είστε ένας από αυτούς, αυτό το άρθρο είναι για σας. μίλησε με τον Turner και τον παιδίατρο James Sears, MD, για συμβουλές για το πώς να πάρουν τα παιδιά να κάνουν δουλειές.

Χρησιμοποιήστε τις εργασίες για να διδάξετε τις δεξιότητες ζωής

Όταν τα παιδιά κάνουν δουλειές, μαθαίνουν την ευθύνη. Διδάσκουν ότι η ζωή απαιτεί δουλειά », λέει ο James Sears, MD, συν-συγγραφέας των πρώτων βημάτων του Πατέρα: 25 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε μπαμπάς Για τα παιδιά, οι δουλειές είναι κάτι παραπάνω από βοηθώντας, είναι μαθήματα βασικών δεξιοτήτων ζωής. φορώντας το πλυντήριο πιάτων, κόβοντας το γρασίδι ή κάνοντας τα ρούχα τους “τα παιδιά μαθαίνουν πώς λειτουργεί ο κόσμος”, λέει ο Sears.

Κάνετε τις προβλέψεις

Για να πάρει το τσίμπημα έξω από τις δουλειές, ο Τέρνερ προτείνει να αφήσει κατά μέρος μια ώρα κάθε εβδομάδα, όταν όλη η οικογένεια κάνει δουλειές, το πρωί του Σαββάτου από 8 έως 9, για παράδειγμα. “Τότε δεν μπαίνετε σε μάχες για το πότε γίνονται οι δουλειές.” Η κατοχή ολόκληρης της οικογένειας κάνει δουλειές ταυτόχρονα βοηθά επίσης. “Το παιδί σας γνωρίζει ότι κάθε Σάββατο το πρωί, αυτό είναι που κάνει η οικογένεια”, λέει ο Turner.

Αναθέστε τις δουλειές κατά ηλικία

Οι εργασίες που είναι ξεκάθαρα πάνω από το κεφάλι του παιδιού σας θα κάνουν τον κόπο να είναι φοβερός για όλους. Οι παρακάτω προτάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναθέσετε τις κατάλληλες για την ηλικία δουλειές. Τότε είναι η σειρά σου να γίνεις δημιουργικός.