επιλέγοντας ρούχα για παιδιά ηλικίας 8 εβδομάδων

Μετά από δύο κουρασμένους μήνες, τελικά βγαίνεις από τη θολότητα σου. Μπορείτε να κοιμάστε λίγο περισσότερο (ελπίζω) και να συνηθίσετε να φροντίζετε για ένα νεογέννητο. Καθώς πλησιάζετε σε μια ρουτίνα με το μωρό σας, η αίσθηση του είδους δεν πρέπει να ανασηκώνεται και θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερο σαν τον πρώην εαυτό σας πάλι!

Δοκιμάστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να θυμηθείτε τι είναι να είσαι εσύ. Ζητήστε από ένα μέλος της οικογένειας ή από αξιόπιστο μπέιμπι σίτερ να παρακολουθήσει το μωρό σας. Βγείτε έξω από το σπίτι για μερικές ώρες, ακόμα κι αν πρόκειται απλά για να πάρετε ένα πεντικιούρ ή να δείτε μια ταινία. Προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με τον συνεργάτη σας – ίσως μια ημερομηνία δείπνου;

Καλά-ντυμένος μωρό

Τα μωρά δεν προορίζονταν να είναι σε καμιά καλύτερη φόρμα. Ξεχάστε τη μόδα. Τα ρούχα για μωρά πρέπει να είναι λειτουργικά.

Ανετος. Τα σφιχτά ρούχα συστέλλουν μικρά άκρα και μπορείτε να ξεχάσετε να προσπαθήσετε να σκίσετε ένα μωρό που σκοντάφτει μέσα και έξω από αυτά. Εποχής. Σε ζεστό καιρό, φορέστε το μωρό σας στο φως, αναπνεύσιμα υφάσματα όπως το βαμβάκι που δεν θα την κάνει να υπερθερμανθεί. Σε κρύο, επιλέξτε βαρύτερα υφάσματα ή ρούχα στρώματος. Πρακτικός. Ακριβά σχεδιαστικά duds θα είναι άχρηστα αφού έχουν scit-up, peed, και χύνεται σε αρκετές φορές, και τα μωρά μεγαλώνουν από αυτά τόσο γρήγορα. Ποτέ μην ντύσεις το μωρό σου σε τίποτα που θα ήθελες να μη δει να καταστρέψει. Εύκολος. Πριν αγοράσετε ένα φανταχτερό ρούχο που καλύπτεται με κουμπιά και φερμουάρ, θυμηθείτε ότι είστε αυτός που πρέπει να κουμπιά κάθε κουμπί και φερμουάρ κάθε φερμουάρ.

Τα καλύτερα ρούχα για μωρά είναι

Προστασία του μωρού από τη λοίμωξη. Το όραμα του μωρού: Τι βλέπει το μωρό σας; Βοήθεια για το έκζεμα του μωρού σας

Τα πρώτα σημάδια της ακοής του Λος · Προστατέψτε τα παιδιά σας: Πάρτε την βολή σας. Βότανα στη Daycare: Ερωτήσεις για να ρωτήσετε