επιλέγοντας μπιμπερό: γυαλί, πλαστικό, μίας χρήσεως και πολλά άλλα

Πρέπει να πάτε με γυάλινα, πλαστικά ή μπουκάλια μίας χρήσης; Χρειάζεστε ένα θερμότερο μπουκάλι και αποστειρωτή;

Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε όλα τα προϊόντα εκεί έξω, αλλά μερικοί θα έρθουν σε πρακτικό.

Έχετε τρεις βασικές επιλογές

1. Πλαστικό

Προστασία του μωρού από τη λοίμωξη. Το όραμα του μωρού: Τι βλέπει το μωρό σας; Βοήθεια για το έκζεμα του μωρού σας

Πλεονεκτήματα: Είναι ελαφρύ, ισχυρό, και άθραυστο.

Μειονεκτήματα: Τα πλαστικά μπουκάλια μωρών μπορεί να μην διαρκούν όσο το γυαλί.

2. Γυαλί

Πλεονεκτήματα: Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μπορείτε να τα βράσετε για μια βαθιά καθαρή.

Μειονεκτήματα: Είναι βαρύτερα από το πλαστικό και μπορεί να θρυμματιστεί αν πέσει.

3. Μία χρήση

Τα πρώτα σημάδια της ακοής του Λος · Προστατέψτε τα παιδιά σας: Πάρτε την βολή σας. Βότανα στη Daycare: Ερωτήσεις για να ρωτήσετε

Πλεονεκτήματα: Αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα πλαστικά μπουκάλια διαθέτουν μια αποστειρωμένη επένδυση μιας χρήσης για κάθε σίτιση. Είναι πολύ βολικό γιατί καθαρίζουν γρήγορα.

Μειονεκτήματα: Τα ένθετα μιας χρήσης μπορεί να μην είναι ιδανικά για το περιβάλλον και τα μπουκάλια είναι συνήθως πιο ακριβά από τα κανονικά πλαστικά ή τα γυάλινα. Πρέπει επίσης να έχετε μια προσφορά γραμμών, που μπορεί να είναι δαπανηρή.

Ποιο είδος πρέπει να επιλέξετε; Ζητήστε συμβουλές από τους φίλους, την οικογένεια ή τον παιδίατρο του μωρού σας. Πείραμα. Δοκιμάστε μερικά και δείτε ποια είναι η καλύτερη σας κατάσταση με εσάς και το μωρό σας.

Αφού επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μπουκάλι, αγοράστε τουλάχιστον δώδεκα από αυτά. Ακόμα κι αν θηλάζετε, μπορεί να χρειαστείτε μερικές επιπλέον μπιμπερό για την αποθήκευση με άντληση γάλακτος.

Οι θηλές μπιμπερό είναι συνήθως καουτσούκ ή σιλικόνη. Μπορούν να είναι στρογγυλεμένες, ευρείες, επίπεδες ή διαμορφωμένες ώστε να μιμούνται τη θηλή της μητέρας όταν βρίσκονται στο στόμα του μωρού. Ανάλογα με το μέγεθος της οπής θηλή, έχουν επίσης διαφορετικές παροχές ροής, από αργή σε γρήγορη.

Όπως και με τα μπουκάλια, το μωρό σας μπορεί να προτιμά έναν συγκεκριμένο τύπο θηλή. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να τα δοκιμάσετε. Για να ξεκινήσετε, ρωτήστε τους φίλους, την οικογένεια και τον γιατρό του μωρού σας σχετικά με τους τύπους και τις μάρκες που συνιστούν.

Πάρτε τουλάχιστον 12 θηλές και καλύμματα. Θυμηθείτε, αυτές οι θηλές σπάσουν και διαρρέουν με τη χρήση, έτσι ίσως χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.